Slappardag

Ja söndag igen då och söndar är alltid lika tråkiga som vanliggt hahah. Idag har inte hänt så mycket, har bara slappat och haft det gött.  Såg på 2 filmer på eftermiddagen ( ganska bra var dom ) kommer dock inte ihåg vad dom heter. Efter det åt vi mat och sen städade jag min garderob och duchade efter det. Kvällen då, jo min kväll idag kommer väll bli väldigt seg, ska bara ta det lugt och kanske se på tv eller något, ni får gärna underhålla mig , skriv gärna till mig på kik om ni vill :  johannaj99
 
Nae men nu ska jag gå ner till tvn och kolla om det finns något bra att kolla på, slänger in en bild, kanske kommer upptatera ikäll, vi får se.
 

 
 
 
 

Kvällen

Åke vid halv fem tiden med familjen till mormor och morfar för vi var bjudna på mat dit. Åt lite mat och fotade där kommer lite bilder från kvällen.
 
 
 
 
 
 

Fotat

Har tagit massvis med bilder idag, kommer upp massor ikväll från dagen. Är just nu hos mormor och morfar med familjen och har ätit. Slänger in en bild som jag tog nyss :)


Todays OOTD

Klädern osv står länger ner vart det är ifrån. 
 
 
 
 
- Oversized tröja : H&M
- Svarta shorts : H&M
- Skarf : från skåne, vet inte villken afffär sorry
- Nagellack : loréal paris nr: 228
- Armband : vet inte 
- Skor : svarta convers /fick inte med dom på bild
 
Kommer mer bilder ikväll 
 
 

I´m alive

Ja då var det en come back efter att inte ha bloggat på ja jag vet inte hur längen Hahahah.Ja som sagt har inte bloggat på väldit länge men jag tänkte varför inte börja igen, några av mina kommpisar tyckte att jag skulle börja blogga igen så varför inte :) Efter som att det var ett tag sen jag bloggade så tänkte jag bomba bloggen idag. Slänge även in en bild sen några dagar tillbaka.